TEST :d

TETSTTTTTESTTTTTTTTTTT.

ingen rubrik!

hejsansvejsan. va nyss med bodil, johan och anes. före det så var jag med malin , evelina , carro , darre , george , bodil , anes , johan , wilma , jonna , emil , kevin och sally. tror det var alla ^^ men vi körde blindbock, elr vi försökte köra , men det kom typ drama elr ngt .. så det gick inte. sen så stack typ alla hem förutom vi. så vi gick ut och åkte skateboard från backen :D tihihih kult. förlåt att det blev ett långt inlägg D: tjoo! (:

PS . glöm inte och besök dessa :


OK , HEJDÅ ♥

hejsan!

hejsan ^^ , just nu är jag hos bodil.. ehm. snart ska vi till mej och köra blindbock! (:
här är lite ego
hahaha.
hejdå! :)


hej!

ska bara göra ett snabbt inlägg innan jag går till skolan ^^, HEJ. en tråkig skoldag i dag T_T__T_T_T herreguuuud klarar inte av musik.. D:::: så jävla joobigt säger jag bara! ..
herrå.

<3

::D:D:D:D:D:D:D:DLINAA!!!

www.iison.blogg.se
www.iison.blogg.se
www.iison.blogg.se

BODIL!!

www.minileee.blogg.se
www.minileee.blogg.se
www.minileee.blogg.se

MALIN!!!


www.plutoandersson.blogg.se
www.plutoandersson.blogg.se
www.plutoandersson.blogg.se


HIHIHIH där fick ni länkar ! ^^
cyaaa,
P.S jag har gjort många inlägg idag! :D


najs? (;


hej :)

just nu äärrr jag med bodil (: vi gör typ inget.. xd.......................................................................... hihiihihih hejdå :D

video!

http://www.youtube.com/watch?v=tIChFcV0sGA

gick inte och få upp videon :/
bye! (:haha OMG!

HAHAHA , OMG , bodil filmade i skolan med hennnes iphone och då .. sååå HAHAHA ASSÅ OMGGGG...!! ni  måste bara se den. lägger kanske upp den senare :D här är lite ego ;DDokej hejddåååå :D::D:D:D:D:DD:D:D:D:
heej. (:

hejsan. just nu sitter jag och kollar på idol! :D , jag har också börjat blogga igen (: . före idol så satt jag och pysslade med bloggen ! :D , nu har jag inget mer och skriva om. så hejdå! :DVälkommen till min nya blogg!


RSS 2.0